N A U

  H E M

 architects

U

N

A

E

H

M

Our Featured Projects.

The site is located near the Brahmaputra floodplains in North Guwahati. The plinth of this building is 5 feet high to prevent flood damage. The form of the house resembles a box with its front facade facing southwards, hence receiving direct sunlight. An energy efficient system is adopted; big window openings with brick jaali facades that act as intricate shading devices.

tushar2.jpg
deck5.jpg

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

In collaboration with Earthling Architects , Ladakh

The creek is a retreat comprising of 12 earth chalets with private gardens and a yoga/meditation pavilion in the remote valley of nubra in Ladakh.

All the raw materials for the mud construction was picked from the site facing a creek on the southern side which in peak summers generates a stream of water which brings in a lot of mud and rubble and settles it around 500 metres from the site. Rammed earth, mud plaster, adobe blocks are made from these sand.

The stones collected are products of constant blasting of mountains carried out by the BRO ( border roads organisation ) to widen the roads

 

 

thumb_IMG_8391_1024 (1).jpg

IKEA s architectural collaboration 

IMG_20191115_174149-01.jpeg
FINAL RENDERS_1 - Photo.jpg

Situated in Sankar, Leh, Ladakh; this site offers a view towards a stream that flows heavily during the summer and a view of the monastery towards the south

 

Reach Us

SPACE10_GÇô_Delhi_GÇô_Web_GÇô_Photo_by_A

NAUHEM Architects.

Guwahati,Assam

nauhemarchitects20@gmail.com

 

Tel: +918527663207

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn